محاسبه آنلاین قیمت
تفاوت پنجره دوجداره و سه جداره

تفاوت پنجره دوجداره و سه جداره

1403/08/13
0 دیدگاه

پنجره سه جداره چیست

پنجره سه جداره جدیدترین نوع پنجره است که به کار بردن آن با توجه به عایق بسیار بالای آن نسبت به انتقال صدا، دما و آلودگی ها، به گزینه ای قابل توجه تبدیل شده است. این نوع پنجره دارای سه لایه شیشه است که دو اسپیسر مجزا را به وجود می آورد. داخل هر دو اسپیسر (فضای خالی بین لایه های شیشه) از گازهای عایق مانند آرگون یا کریپتون پر می شود.

اما در اینجا چند سوال مطرح میشود:

-آیا پنجره سه جداره از دوجداره بهتر است؟

- آیا در هر شرایط آب و هوایی به کار می اید؟

- میزان تاثیر سه جداره نسبت به دوجداره در ایران چقدر است؟

- با توجه به موقعیت جغرافیایی، خرید کدامیک مقرون به صرفه تر است؟

-  پنجره سه جداره در چند نوع است؟ قیمت آن چقدر است؟

و سوال های دیگری که با خواندن این مقاله، به جواب همه آنها خواهید رسید.

 

در ادامه، تفاوت های اصلی این دو نوع پنجره را از نظر تعداد جداره ها، کاهش صدا، وزن، استحکام، عایق بندی انرژی، نصب و هزینه بررسی می کنیم تا تصمیم گیری برای شما آسان تر شود.

 

۱.تعداد جداره ها، ضخامت و نوع شیشه ها

پنجره دوجداره دارای دو لایه شیشه و سه جداره دارای سه لایه شیشه است. شیشه های استفاده شده در هر دو نوع، معمولا از نوع لمینت یا سکوریت هستند که با تزریق گازهای عایق (مثل آرگون) بین لایه ها، عملکرد حرارتی و صوتی پنجره را بهبود می بخشند. ضخامت پنجره های سه جداره بیشتر است. در پنجره های دو جداره دو شیشه ۴ میلی متری به کار میرود و یک اسپیسر دارد. اما در پنجره سه جداره به جز دو شیشه مذکور، یک شیشه بیرونی با قطر ۶ میلی متر هم به کار می رود و طبیعتا دارای دو اسپیسر خواهد بود.

 

2. کاهش صدا و عایق صوتی پنجره سه جداره(میزان دسیبل صدا)

گاهی منزل یا دفتر کار ما در جایی است که از نظر سر و صدای بیرونی، با میدان جنگ یا جو استادیوم قابل مقایسه است. به حدی که پنجره دوجداره با آن کارایی بالا نیز در برابر آن عاجز میشود. در این گونه مواقع پنجره های سه جداره به کار می آید. لایه های اضافی شیشه و فضای گازی بین آن ها، توانایی پنجره را در کاهش سر و صداهای بیرونی به شدت افزایش می دهد و باعث افزایش آرامش و سکوت در فضای داخلی می شود. اگر در مکان شلوعی زندگی نمی کنید، همان دو جداره هم کافی است.در پنجره های دو جداره تا 35 دسیبل صدا کاهش می یابد ولی  در پنجره های سه جداره تا 60-55 دسیبل صدا کم میشود.

 

3. تفاوت وزن پنجره دوجداره و سه جداره

به دلیل وجود یک لایه شیشه بیشتر، پنجره سه جداره وزن بیشتری نسبت به پنجره دوجداره دارد. این افزایش وزن می تواند نیاز به سازه های مقاوم تر و نصب دقیق تری داشته باشد، اما به طور کلی افزایش وزن تأثیر زیادی بر عملکرد و استفاده از پنجره ندارد.

 

4. استحکام پنجره سه جداره

پنجره های سه جداره به دلیل ضخامت بیشتر، مقاومت بالاتری در برابر ضربه و آسیب های محیطی دارند. این ویژگی آن ها را گزینه ای مناسب برای مناطق با شرایط جوی خشن میکند. ضمن آنکه از ضریب امنیتی بالاتری نیز در برابر سرقت و تهدیدات خارجی برخوردار است.

 

5. عایق بندی و صرفه جویی در مصرف انرژی

پنجره های سه جداره به دلیل ساختار و پروفیل های چندلایه، عملکرد بهتری در عایق بندی حرارتی دارند و مانع از هدررفت انرژی می شوند. پروفیل های استفاده شده در این پنجره ها معمولاً از مواد UPVC یا آلومینیوم هستند که هر دو عایق حرارتی خوبی محسوب می شوند.

در انتقال گرما و سرما پنجره های دو جداره تقریبا 60% عایق هستند.و پنجره های سه جداره تقریبا 80% عایق می باشند.

 

ساختار پنجره سه جداره

 

6. نصب پنجره سه جداره

نصب پنجره سه جداره به دلیل وزن بیشتر و ساختار پیچیده تر، نسبت به دوجداره به دقت و مهارت بیشتری نیاز دارد. برای دستیابی به عایق بندی کامل و دوام طولانی، بهتر است نصب آنها توسط متخصصان حرفه ای با استفاده از ابزار مناسب انجام گیرد. تعارف چرا؟ بهتر است را بیخیال شویم! نصب آن را قطعا به متخصص بسپارید.

 

7. قیمت پنجره سه جداره

قیمت پنجره سه جداره طبیعتا بالاتر از دوجداره است،قطعا استفاده از ملزومات و اجزای بیشتر هزینه تمام شده کار را افزایش میدهد. به همه اینها هزینه پیچیدگی نصب در قیاس با دوجداره را نیز افزون کنید. سعی کنید همیشه بهترین برند پنجره سه جداره را پیدا کنید.

مثلا پنجره سه جداره وین تک، پنجره سه جداره هافمن، نام دو برند شناخته شده است که بهترین ها را در زمینه درب و پنجره سه جداره، برای شما به ارمغان می آورد.

از لحاظ اقتصادی، پنجره سه جداره ممکن است در ابتدا هزینه بیشتری داشته باشد؛ اما با توجه به کاهش هزینه های مصرف انرژی و ایجاد محیطی آرام و مطبوع، این سرمایه گذاری در درازمدت برای بسیاری از ساختمان ها مقرون به صرفه خواهد بود.

قیمت پنجره های سه جداره به عواملی چون ابعاد، نوع شیشه و یراق آلات استفاده شده بستگی دارد. به طور میانگین، قیمت پنجره های سه جداره برای اندازه فریم های مختلف در صفحه محاسبه آنلاین قیمت قابل مشاهده است.هر چه تعداد، نوع و ابعاد لنگه ها و بازشوها و متریال مصرفی بیشتر باشد، هزینه هم بیشتر می شود.

 

قیمت پنجره سه جداره

 

8. تفاوت در گاز مورد استفاده

در پنجره‌های دوجداره و سه‌جداره، غالبا از گازهای آرگون یا کریپتون به عنوان عایق حرارتی استفاده می‌شود. این گازهای بی اثر به دلیل هدایت حرارتی پایین، از هدر رفت انرژی و تبادل دما با گرما و سرمای محیط جلوگیری میکند.

اما تفاوت اصلی در گاز مورد استفاده در این است که پنجره‌های سه‌جداره لایه بیشتری دارند؛ لذا حجم بیشتری از گاز عایق مورد نیاز است. از طرفی ممکن است برای عایق‌بندی بهتر پنجره های سه جداره، از گاز کریپتون بیشتری استفاده شود. این گاز خاصیت عایق بالاتری نسبت به آرگون دارد و البته گران تر هم هست.

پس در مجموع، تفاوت اصلی به حجم و میزان گاز عایق، و گاهی نوع گاز (آرگون یا کریپتون) مربوط می‌شود.

 

یک تصور اشتباه: برخلاف تصورات رایج، گاز هگزا فلوراید گوگرد (SF6) به دلیل هزینه بالا و تأثیرات مخرب زیست محیطی؛ به ندرت در پنجره‌های چند جداره به کار می‌رود (مگر در مکان های خاص و امنیتی مثل فرودگاهها). این گاز یک گاز گلخانه‌ای قوی و به شدت سمی است و بیشتر در صنایع الکتریکی برای عایق کاری تجهیزات ولتاژ بالا استفاده می‌شود.
 

گاز آرگان بین پنجره های سه جداره

 

انواع پنجره سه جداره

پنجره های سه جداره با توجه به ویژگی های ساختاری، درست همانند نمونه های دو جداره به انواع مختلفی تقسیم می شوند.

 

پنجره های سه جداره UPVC

پنجره های سه جداره UPVC یکی از رایج ترین انواع پنجره های سه جداره هستند که به دلیل مقاومت بالا در برابر حرارت، رطوبت و خوردگی، بسیار محبوبند. این نوع پنجره ها به خوبی عایق بندی می شوند و گزینه ای مناسب برای خانه های مسکونی و ساختمان های اداری هستند.

 

پنجره های سه جداره آلومینیومی

این نوع پنجره به دلیل دوام و استحکام بالا، به خصوص در ساختمان های تجاری و صنعتی استفاده می شود. آلومینیوم به خاطر سبک بودن، شکل پذیری بالا و تنوع در طرح و رنگ، جذابیت خاص خود را دارد. همچنین فناوری ترمال بریک یا شکست حرارتی نیز درست مثل نمونه های دو جداره، در آن رعایت می شود تا رسانش گرمایی به صفر برسد.

 

پنجره های سه جداره چوبی

این نوع پنجره ها بیشتر در ساختمان های کلاسیک و سنتی کاربرد دارند که ضمن حفظ زیبایی و اصالت، با نگهداری مناسب می توانند سال ها دوام بیاورند. پنجره سه جداره چوبی در خانه هایی با دکوراسیون مدرن یا مینیمال، کمتر مورد استفاده قرار میگیرند. همچنین به خاطر واکنش چوب با رطوبت، طبیعتا عمر کمتری نسبت به موارد قبلی خواهند داشت.

 

پنجره سه جداره کامپوزیتی:

ترکیب چوب و آلومینیوم. چوب برای عایق بندی و زیبایی، و روکش آلومینیوم برای استحکام و نگهداری در آن به کار میرود. این نوع پنجره ها معمولاً در ساختمان های مدرن کاربرد دارند.

 

پنجره سه جداره فایبرگلاس:

فایبرگلاس یک عایق طبیعی است که به خاطر مقاومت در برابر انقباض و انبساط مورد توجه است. به دلیل وزن سبک و مقاومت بالا در برابر شرایط جوی مختلف، گزینه ای مناسب برای مناطقی با آب وهوای متغیر است. این پنجره بیشتر با ظاهر چوبی ساخته میشود. از این رو هم زیبایی چوب را دارد و هم از معایب آن مبراست.  

 

کاربرد پنجره سه جداره

پنجره های سه جداره به دلیل ویژگی های برتر در عایق بندی صوتی و حرارتی، کاربردهای ویژه ای در ساختمان های مختلف دارند. این پنجره ها برای شرایط زیر بسیار مناسبند:

- مناطقی که شدت آلودگی صوتی بالایی دارند

-  مکان هایی که زمستانهای بسیار سرد و یخبندانی دارند

- ساختمان های تجاری به دلیل کاهش هزینه های انرژی و ایجاد فضایی راحت و آرام برای کارکنان

- ساختمان های صنعتی به دلیل مقاومت بالا در برابر شرایط جوی و ضربه

- مکان های حساسی که نیاز به امنیت ویژه و مقاومت به نفوذ پذیری تهدیداتی مثل سارقین دارند

و به طور کلی، هر جا که نیاز به عایق بندی حرارتی و صوتی بالا باشد، این نوع پنجره ها انتخاب مناسبی خواهند بود.

 

سخن پایانی

فرقی ندارد چه در و پنجره ای می خواهید. شرکت معتبری مثل آلتین، برای هر نوع سلیقه و انتخاب شما تدابیر لازم را اندیشیده است. شما می توانید با خیال راحت در سایت آلتین درب و پنجره خود را انتخاب کنید؛ تمامی مراحل بعد از آن با ما خواهد بود. از حمل تا نصب اصولی توسط ماهرترین تکنسین ها و همچنین خدمات پس از فروش. کارشناسان ما جهت ارائه مشاوره به صورت رایگان در خدمت شما هم وطنان بزرگوار هستند.
 

مشاوره رایگان خرید درب و پنجره دو جداره: 09333498759
 

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید:

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

تاکنون دیدگاهی ثبت نشده است. اولین کسی باشید که دیدگاهی مینویسد.

دیدگاه های شما

Captcha